• Voor 16uur besteld = Morgen in huis
  • GRATIS VERZENDING VANAF € 50
  • niet goed=geld terug


Privacy & disclaimer

Indien je een bestelling plaatst bij Mirazo, hebben wij je naam, factuur- en leveradres, telefoonnummer en je e-mailadres nodig. Jouw gegevens die je ons online verstrekt, worden niet aan derden verstrekt. Andere informatie, o.a. verkregen via het contactformulier, gebruiken wij uitsluitend om de inhoud van onze site te verbeteren.  

Mirazo spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens in onze online shop. Ook streven wij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Mocht er iets niet naar wens zijn dan horen wij dit graag zodat wij hier actie op kunnen nemen.

Mirazo behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen. Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voor komen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Mirazo geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Mirazo geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van - of fouten of vertraging in - het verstrekken van informatie.

Mirazo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0